Resultaten voor Affiliate Forum

 
Affiliate Forum
 
Performance.nl nieuws omtrent e-commerce marketing.
by Redactie in Affiliate Nieuws. Twitter Facebook Share on Google Share on Linkedin Pin this Post Share on Tumblr More services. maart 6 2017 maart 6 2017 0 Comments. Amsterdam 6 maart 2017 de grote affiliate netwerken Zanox en Affiliate Window gaan vanaf heden samen verder onder de noemer Awin. Dit onder meer om de propositie aan klanten te vereenvoudigen zo wordt gesteld in de officiele bekendmaking op Awin.com. De samenvoeging van de netwerken betekent dat het portfolio van Awin neerkomt op ruim. Friends of Search 16 feb. by Redactie in Affiliate Evenementen Nieuws Nieuws en Updates. Twitter Facebook Share on Google Share on Linkedin Pin this Post Share on Tumblr More services. februari 13 2017 februari 13 2017 0 Comments.
Affiliateforum.nl bereikt mijlpaal duizendste lid Marketingfacts.
Sinds 2004 is Affiliateforum.nl de plaats waar Nederlandse en Belgische affiliates adverteerders en netwerken op een eenvoudige manier met elkaar kunnen communiceren. Grote affiliatepartijen als Daisycon en Zanox gebruiken het forum veelvuldig om zo in contact te komen met hun affiliates. Op Affiliateforum.nl is ruimte voor zowel de beginnende als de gevorderde affiliates. Open en scherpe discussies worden niet geschuwd en door de uitwisseling van ervaringen komen er interessante zaken naar boven. Naast de 1.000 ingeschreven leden wordt het Affiliateforum door veel gasten bezocht die het forum lezen. Helaas zijn er nog steeds enkele affiliatenetwerken die zich niet of nauwelijks actief laten zien op het Affiliateforum en de communicatie met affiliates teveel laten liggen aldus Aart Wallet.
Google Boeken.
Affiliate forum breidt uit naar België Daisycon steunt initiatief.
Affiliateforum.nl is een bewezen succes voor vele professionals en particulieren die zich bezig houden met affiliate marketing. Het biedt een platform voor informatie inspiratie en discussiemogelijkheden. Met de lancering van het Belgische forum wil het Affiliate forum de grens tussen Nederland en België letterlijk doorbreken en iedereen uit België de mogelijkheid geven om elkaars campagnes en informatie te kunnen inzien en gebruiken naar eigen wens. Het zowel in Nederland als België opererende performance based marketing netwerk Daisycon is hierin de lanceerpartner van het Belgische forum. Het Affiliateforum.be biedt iedereen met interesse en/of een belang in affiliate marketing in België of die ambitie heeft actief te worden hierin de kans dit te delen met anderen en om waar nodig krachten te bundelen.
Affiliateforum @Affiliateforum Twitter.
De nieuwste Tweets van Affiliateforum @Affiliateforum. Het nieuwe twitter account van het Affiliateforum.nl en Affiliateforum.be @sjoerdcopier. Amsterdam
Affiliateforum.nl Index.
Affiliate campagnes Nieuwe campagnes.

Contacteer ons